• home
 • video
 • pas verschenen

  Brecel plaatst zich voor hoofdtabel op International Championship

  Brecel blijft z'n topvorm aanhouden.

  Luca Brecel lijkt helemaal klaar om volgende week in eigen land te schitteren op de European Masters in Lommel. Hij plaatste zich in Preston voor de eindfase van het International Championship. Brecel was in de enige voorronde te sterk voor Allan Taylor.

  Brecel (WS-12) startte de wedstrijd met een 58-break. Taylor (WS-88) miste in de tweede frame enkele kansen die Brecel met beide handen greep om er 2-0 van te maken. In de derde frame wist Taylor een 52-break te maken, maar Brecel vocht en stoomde door naar een 3-0-voorsprong. Met breaks van 50 en 58 werd het uiteindelijk een 6-0-overwinning voor Brecel.

  De winnaar van het China Championship blijft dus z'n topvorm etaleren. In de eerste ronde van de eindfase van het International Championship, die op 29 oktober start in het Chinese Daqing, neemt Brecel het op tegen de 27-jarige Chinees Li Yuan (WS-124.)

  Maandag komt Brecel voor eigen volk in actie op de European Masters in Lommel. Daar opent hij tegen Sam Craighie (WS-78).