• home
 • video
 • pas verschenen

  Voormalige sportief directeur van PSG wordt coach van Ruud Boffin in Turkije

  Leonardo, toen hij nog in Frankrijk werkte.

  Leonardo heeft een contract voor 2 jaar gekregen bij Antalyaspor, de club van Ruud Boffin en Samuel Eto'o. De 48-jarige Braziliaan was voordien werkzaam voor Milan, Inter en PSG.

  Leonardo is een voormalige Braziliaanse international. Als fijnbesnaarde middenvelder tekende hij onder meer de patronen uit bij PSG en Milan. Bij die twee clubs zou hij later opnieuw aan de slag gaan. Bij Milan als trainer (2009-2010), bij PSG als sportief directeur (2011-2013).

  Nu kiest Leonardo voor een Turkse uitje bij Antalyaspor. De club uit het Zuid-Turkse toeristenoord Antalya nam vorige week afscheid van coach Riza Calimbay, die de tol betaalde voor een zeer matige competitiestart van de ambitieuze club.

  Antalyaspor heeft naast onze landgenoten Ruud Boffin en Danilo ook Samuel Eto'o, Samir Nasri, Jeremy Menez en William Vainqueur (ex-Standard) in de selectie zitten.