• home
 • video
 • pas verschenen

  Voetbalanalisten over Anderlecht-Celtic: "Hier past maar 1 woord: pijnlijk"

  De spelers van Anderlecht druipen af na de 0-3 tegen Celtic.

  De verslagenheid na de 0-3 tegen Celtic Glasgow druipt er niet alleen in Anderlecht vanaf. Op Twitter tikken voetbalvolgers en -analisten de verontwaardiging van zich af.

  Anderlecht had zich iets anders voorgesteld bij zijn eerste thuiswedstrijd in deze campagne van de Champions League. De Brusselaars wilden de 3 punten thuis houden en zo een statement maken om 3e te eindigen in hun poule, maar Celtic pakte het goed aan trakteerde de Belgische kampioen op een pandoering.

  Op Twitter stellen voetbalanalisten en -volgers zich onder meer hardop vragen bij de aanpak van trainer Nicolas Frutos. Een enkeling spoelt de Schotse kater door met een Belgische whisky uit Mechelen.

  Een selectie uit tweets over Anderlecht-Celtic