José Mourinho: "De cijfers van Lukaku zijn indrukwekkend"

  José Mourinho feliciteert Romelu Lukaku na de match.

  Romelu Lukaku heeft zijn start bij Manchester United niet gemist. Gisteren had hij met twee goals weer een groot aandeel in de zege van United bij CSKA Moskou. "Hij maakt belangrijke doelpunten en dat in bijna elke match", zegt United-coach José Mourinho.

  Met zijn twee goals tegen CSKA Moskou zit Romelu Lukaku al aan tien goals in negen wedstrijden voor Manchester United. "Dat zijn indrukwekkende cijfers", beseft ook zijn coach José Mourinho.

  "We wisten dat hij een uitstekende speler was die veel kon scoren en in een goeie ploeg omringd door goeie spelers is dat nog makkelijker. Maar ik moet toegeven: hij maakt belangrijke doelpunten en dat in bijna elke match."

  De Portugees is ook onder de indruk van de houding van Lukaku. "Hij is nederig en is altijd op zoek naar een manier om te leren en beter te worden. Het is duidelijk dat hij uit het goeie hout gesneden is."

  Lukaku: "Ik probeer altijd uit mijn fouten te leren"

  Dat laatste is ook duidelijk uit de woorden van Lukaku in Moskou. "Ik probeer altijd te verbeteren en uit mijn fouten te leren. Ik heb een goeie voorbereiding achter de rug, maar er is nog ruimte om beter te worden."

  Zijn persoonlijke statistieken zijn niet belangrijk. "Ik wil gewoon prijzen pakken en daarvoor moeten we veel matchen winnen", zegt de Rode Duivel. "We zijn goed bezig op dit moment en moeten de lijn doortrekken."