• home
 • video
 • pas verschenen

  Conte over "Batman" Batshuayi: "Hij heeft nog veel progressiemarge"

  Michy Batshuayi vierde op het veld en op Twitter.

  Michy Batshuayi was de held voor Chelsea met zijn goal in de extra tijd. De Rode Duivel vierde dat als Batman op Twitter en krijgt lof van zijn coach. "Hij boekt vooruitgang en ik kan zeker niet klagen over zijn gedrevenheid op training", zegt Antonio Conte.

  Michy Batshuayi kreeg vorig seizoen niet veel speelminuten van trainer Antonio Conte en ook dit seizoen lijkt hij de tweede keuze als spits achter de Spanjaard Alvaro Morata. Maar met vijf goals in zijn laatste drie wedstrijden toont de Belg wel zijn kwaliteiten.

  "Dit is een heel belangrijke goal voor Michy", zegt Conte. "Je mag niet vergeten dat hij nog een jonge speler is en dat hij vorig seizoen heel wat problemen had om zich aan te passen aan de Premier League."

  "Maar hij boekt vooruitgang en ik kan zeker niet klagen over zijn gedrevenheid op training. Hij heeft nog veel progressiemarge en moet nu hard blijven werken op training om nog te verbeteren."

  Conte gunde Batshuayi nog maar twee basisplaatsen in de competitie. "Maar Michy antwoordt op de juiste manier: op het veld. Hij heeft ook gescoord tegen Qarabag en Nottingham Forest. Ik heb graag zo'n speler in mijn selectie, hij geeft me opties in elke wedstrijd."

  Batshuayi zoals we hem kennen op Twitter

  "Wanneer de match een winnend doelpunt nodig heeft in de 94e minuut, bel me."  

  Meer Batshuayi op Twitter