• home
 • video
 • pas verschenen

  Van Aert kondigt "leuk nieuws" aan: "Maar geen opvolging, voor mijn ouders hartaanval krijgen!"

  Van Aert kende geen succes in de VS, maar het was er toch leuk.

  Wout van Aert is weer op Belgische bodem na een aantal weken in de VS voor de eerste wereldbekercrossen van het jaar. Die waren niet echt een succes voor de wereldkampioen, maar dat blijkt helemaal niet uit de tweet die de 23-jarige crosser bij aankomst de wereld instuurde. Hij komt deze week met "meer leuk nieuws".

  Van Aert moest zowel in Iowa als in Waterloo lijdzaam toezien hoe zijn grote rivaal Mathieu van der Poel de concurrentie op een hoopje reed. Zelf kwam de Belg niet goed uit de verf met een 14e en 7e plaats.

  Maar het was toch plezant in de VS, getuige zijn tweet van vanmiddag: "Terug thuis na 15 leuke dagen in VS." Daarna begon hij evenwel in raadsels te spreken: "Het leven draait niet enkel rond fietsen! En er komt nog meer leuk nieuws deze week. Stay tuned!"

  Wat zou Van Aert te melden hebben? Zijn verloving met vriendin Sarah kan het alvast niet zijn, want daarover tweette hij al in juli. Ook een zwangerschap is het niet, zoals hij wat later zelf verduidelijkte in een tweede tweet. "Toch even de kop indrukken vooraleer onze ouders een attack krijgen!"

  De raadselachtige tweets van Van Aert