• home
 • video
 • pas verschenen

  Feyenoord-fans gebruiken lepe truc om binnen te geraken in Napoli: "Zeggen dat we Belgen zijn"

  Dit beeld zullen we vanavond niet te zien krijgen in het stadion.

  Officieel zijn er geen Feyenoord-supporters toegelaten in het Champions League-duel tegen Napoli. Maar de Nederlanders hebben een manier gevonden om toch aan kaartjes te raken. "Als het lukt, blijf ik zitten als Feyenoord scoort", klinkt het in AD.

  Feyenoord neemt het vanavond op tegen Napoli. Maar na de rellen met Rotterdamse fans 2 jaar geleden in Rome is de Italiaanse politie op haar hoede en blijft het bezoekersvak in het Stadio San Paolo gesloten.

  Toch zal de club het niet zonder supporters moeten stellen, schrijft de Nederlandse krant AD. Een aantal Feyenoord-fans heeft een creatieve manier gevonden om toch aan kaartjes te raken. "Ik koop een Napoli-sjaaltje en zeg dat ik fan ben van Dries Mertens", klinkt het.

  De krant sprak met 4 "Belgen" die, ondanks de identiteitscontrole aan de ingang van het stadion, toch willen proberen binnen te raken. Daarvoor hebben ze alvast hun Feyenoord-shirts en -abonnement thuisgelaten. "Als het lukt om binnen te raken, blijf ik gewoon rustig zitten als Feyenoord scoort. Al moeten we realistisch zijn: de kans dat dat gebeurt, is erg klein."

  De politie heeft alvast strenge controles aangekondigd. "Bij de poort controleren we ieders identiteit. Wie een Nederlands identiteitsbewijs heeft, sturen we weg."