• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Haller gaat door het lint na val: "Van wie is die verdomde jas?"

  Terwijl de Belgen rechtkrabbelen, veegt Haller de toeschouwers de mantel uit.

  In de laatste ronde van het WK werden Stuyven, Benoot en Keukeleire uitgeschakeld door een val. De oorzaak bleek een jas die over het dranghek hing. De Oostenrijker Marco Haller stak zijn woede niet onder stoelen of banken.

  Tijdens de laatste beklimming van Salmon Hill liep het mis voor Jasper Stuyven, Tiesj Benoot en Jens Keukeleire. Onze landgenoten kwamen ten val en waren uitgeschakeld. De oorzaak van die tuimelperte bleek een jas te zijn, die over een dranghek hing.

  Ook de Oostenrijker Marco Haller was betrokken bij de val. De Oostenrijker sprong snel overeind en ging op zoek naar de eigenaar van de jas. "Wie heeft die verdomde jas hier gehangen", wou hij weten, met een paar scheldwoorden.

  De schuldige meldde zich niet en dus stapte Haller maar weer op de fiets. Maar eerst koelde hij zijn woede nog eens op het kledingstuk in kwestie.

  VIDEO: Haller is razend na zijn val

  Ook in de Ronde van Vlaanderen veroorzaakte een jas een val:

  Video player inladen...