• home
 • video
 • pas verschenen

  Karius krijgt opnieuw voorkeur op Mignolet in CL: "Maar Simon blijft de nr 1"

  Loris Karius krijgt opnieuw zijn kans in de Champions League.

  Net als tegen Sevilla zal Simon Mignolet tegen Spartak Moskou niet onder de lat staan bij Liverpool. Jürgen Klopp verkiest zijn landgenoot Loris Karius.

  Jürgen Klopp kondigde maandag op de persconferentie aan dat Loris Karius tegen Spartak Moskou het doel zal verdedigen. "Maar dat betekent niet dat ik daarmee zeg dat Simon zaterdag slecht gespeeld heeft."

  Mignolet veroorzaakte afgelopen weekend een strafschop, maar stopte die zelf wel. Bij het eerste doelpunt van Leicester zag hij er ook niet helemaal goed uit, al werd hij ook wel gehinderd.

  "Iedereen kan al eens een fout maken", zei Klopp nog. "Simon blijft sowieso onze nummer 1. Normaal gezien speelt hij zondag opnieuw tegen Newcastle. Dat is momenteel onze situatie."

  Dat Karius de vaste doelman voor Europa is, wou Klopp dan weer niet gezegd hebben.

  Karius: "Bewijzen dat ik ook in de Premier League kan keepen"

  Loris Karius zelf schipperde op de persconferentie tussen ambitie en collegialiteit. "Ik zie dit als een kans om mij te tonen, zodat de coach kan zien dat ik klaar ben voor elke competitie."

  "Als ik goed kan presteren in deze matchen, kan ik in de toekomst misschien ook in de Premier League keepen. Dat blijft toch het doel."