• home
 • video
 • pas verschenen

  Besnik Hasi al na drie maanden ontslagen bij Olympiakos

  Besik Hasi stond amper drie maanden aan het Griekse roer.

  De 3-2-nederlaag in de Griekse topper tegen AEK Athene was de druppel voor het Olympiakos-bestuur. Besnik Hasi werd na vijf speeldagen bedankt voor bewezen diensten. De Griek Taki Lemonis volgt de ex-coach van Anderlecht op.

  Olympiakos is de recordkampioen van de Griekse competitie. De voorbije twaalf seizoenen greep het slechts één keer naast de landstitel. Maar onder leiding van coach Besnik Hasi schoot het nu een pak minder uit de startblokken. Na vijf wedstrijden staat het pas op de vierde plaats. 

  Vooral de nederlaag in de zwaarbeladen topper tegen AEK Athene kwam hard aan. Hasi werd door de scheidsrechter naar de tribunes gestuurd en wordt nu door het bestuur de laan uitgestuurd. Met Taki Lemonis staat er al een opvolger klaar.

  Hasi haalde tijdens de zomermercato heel wat Belgen naar Olympiakos: Vadis Odjidja, Guillaume Gillet, Silvio Proto en Björn Engels. Of zij nu moeten vrezen voor hun speelkansen, zal de toekomst moeten uitwijzen.

  Tweet: