• home
 • video
 • pas verschenen

  Aston Martin wil Red Bull aan F1-wereldtitel helpen

  Levert Aston Martin in 2021 ook de motoren voor Red Bull?

  Het Britse automerk Aston Martin is volgend seizoen de nieuwe hoofdsponsor van Red Bull Racing in de Formule 1. Max Verstappen en Daniel Ricciardo rijden in 2018 dus voor Aston Martin Red Bull Racing.

  Red Bull en Aston Martin werken al sinds 2016 samen, maar gaan de krachten nu nog wat meer bundelen. Zo komt er een nieuwe afdeling bij de fabriek van Red Bull en wordt Aston Martin ook de titelsponsor in 2018.

  Aston Martin zou ook interesse hebben om motoren te leveren voor Red Bull. Dat kan vanaf 2021, want dan veranderen de regels voor de F1-motoren. Momenteel rijden Max Verstappen en Daniel Ricciardo nog rond met Renault-motoren.

  Tweet: