• home
 • video
 • pas verschenen

  Aiai: Valencia-trainer Marcelino viert iets te enthousiast en blesseert zich

  Marcelino was door het dolle heen.

  Valencia ging afgelopen weekend met 2-3 winnen op het veld van Real Sociedad. Tot grote vreugde van coach Marcelino. Die vierde zo uitbundig dat hij een verrekking opliep aan zijn hamstring. "Beter ik dan mijn spelers", grapte hij na afloop.

  Tegen Real Sociedad kwam Valencia 2 keer op voorsprong, maar telkens maakte de thuisploeg gelijk. De wedstrijd leek te eindigen op een gelijkspel, tot Simone Zaza in de 85e minuut het beslissende doelpunt binnentrapte.

  De vreugde bij Valencia-coach Marcelino was enorm. Hij sprong recht om te vieren, maar liep daarbij een verrekking op aan zijn hamstring. De Spanjaard mankte terug naar de bank, waar hij met een pijnlijke grimas wachtte op het verlossende fluitsignaal.

  "Ik ben al wat ouder, ik moet mezelf leren beheersen in zulke omstandigheden", kon de 52-jarige Marcelino er al snel om lachen. "Ik ben licht geblesseerd, maar beter ik dan mijn spelers."

  Pijnlijke momenten voor Marcelino:

  Het beslissende doelpunt van Zaza: