• home
 • video
 • pas verschenen

  Weer zware knieblessure voor Milik? "Concurrent" van Mertens mogelijk onder het mes

  Milik miste een groot deel van vorig seizoen door een kruisbandletsel.

  Napoli-aanvaller Arek Milik viel gisteren twintig minuten voor tijd in tegen SPAL, maar moest enkele minuten later al opnieuw gaan zitten. De spits blesseerde zich aan de knie die hem ook vorig jaar al maanden aan de kant hield. "Een operatie is niet uitgesloten."

  Iets minder dan een jaar geleden blesseerde Milik zich bij de nationale ploeg. De Poolse aanvaller van Napoli scheurde zijn voorste kruisband en stond maanden aan de kant.

  Door zijn afwezigheid kreeg Dries Mertens een kans als diepe spits en de Belg greep die opportuniteit met twee handen. Hij scoorde aan de lopende band en mocht ook na de revalidatie van Milik blijven staan.

  In het begin van dit seizoen moest de Belg toch al een paar keer opnieuw op de bank plaatsnemen, maar het noodlot zou Mertens weer een handje kunnen helpen. Gisteren blesseerde Milik zich opnieuw. Hij hinkte na een misstap naar de kant en greep uitgerekend naar de knie die hem ook vorig seizoen maandenlang aan de kant hield.

  Napoli gaf vandaag een korte update over de toestand van de aanvaller. "Uit de eerste onderzoeken blijkt dat Milik eventueel onder het mes moet. Morgen wordt de blessure nog eens beoordeeld."

  Napoli is schaars met informatie over Milik