• home
 • video
 • pas verschenen

  Lierse gaat op en over Union naar eerste zege met 2 late goals

  De Lierse-fans mogen een eerste driepunter vieren.

  Lierse heeft zijn eerste driepunter van het seizoen te pakken: 2-1 tegen Union. Het stond tot de 85e minuut 0-1 achter, maar toen sloegen Joachim en Elgabas toe.

  Lierse-Union 2-1 (rust: 0-1)

  Goals: 30' Vercauteren 0-1, 85' Joachim 1-1, 92' Elgabas 2-1

  Met 2 nederlagen en 4 draws was de seizoensstart niet goed. In de beker werd afgelopen verloren van Antwerp. Het leek helemaal een slechte week te worden, toen Vercauteren na 30 minuten scoorde en de 0-1 heel lang op het bord bleef staan.

  Pas in de absolute slotfase kon de thuisploeg het tij nog keren. Joachim en Elgabas lieten de Lierse-fans een eerste keer deze competitie vieren. Met 7 punten uit 7 matchen staat Lierse 6e, 1 punt achter Union.