• home
 • video
 • pas verschenen

  Anderlecht ontvangt Standard, Club moet naar de bekerhouder

  Kampioen Anderlecht speelt gastheer voor Standard.

  De loting voor de 1/8e finales van de Beker van België heeft mooie affiches opgeleverd. Anderlecht speelt tegen Standard, Club Brugge tegen bekerhouder Zulte Waregem. De wedstrijden vinden plaats op dinsdag 28, woensdag 29 en donderdag 30 november.
  1/8e finales Croky Cup
  AA GentLokeren
  KV KortrijkAntwerp
  Waasland-BeverenEupen
  KV MechelenRacing Genk
  Zulte WaregemClub Brugge
  KV OostendeSTVV
  MoeskroenCharleroi
  AnderlechtStandard

  Opmerkelijk: de 1/8e finales zijn een onderonsje tussen clubs uit 1A geworden. Club Brugge en Zulte Waregem ontmoeten mekaar twee keer in een week. Enkele dagen voor de bekermatch is blauw-zwart gastheer in de competitie.