• home
 • video
 • pas verschenen

  Benzema tekent nieuw contract bij Real met opstapclausule van 1 miljard euro

  Karim Benzema speelt al sinds 2009 voor Real Madrid.

  Karim Benzema heeft zijn toekomst bij Real Madrid verzekerd tot 2021. De Franse aanvaller zou naar verluidt 7,5 miljoen euro per jaar verdienen. Wie 1 miljard euro wil neertellen, kan Benzema losweken bij Real.

  Karim Benzema arriveerde op zijn 21e bij Real Madrid en nu staat hij op het punt om minstens tot zijn 33e voor de Koninklijke te blijven spelen. Benzema tekende een contract tot juni 2021.

  Real Madrid snoert met deze contractverlenging de criticasters de mond, want Benzema staat dan wel garant voor doelpunten toch moet hij ook heel wat kritiek slikken. "Voor mij blijft hij een van de beste aanvallers ter wereld", was coach Zidane enkele weken geleden nog erg lovend.

  Om geen tweede geval-Neymar mee te maken, heeft Real de afkoopsom voor Benzema astronomisch hoog gezet, op 1 miljard euro. Eerder plaatste Real ook in het contract van Isco een afkoopsom van 700 miljoen euro.