• home
 • video
 • pas verschenen

  Na de sekstape van Valbuena nu ook een chantagevideo met Kurzawa

  Layvin Kurzawa is niet aan zijn proefstuk toe.

  Frankrijk is opnieuw in de ban van een chantagezaak rond een voetballer. Layvin Kurzawa liet zich in een filmpje laatdunkend uit over de bondscoach. Daar moet hij nu - bijna ook letterlijk - de prijs voor betalen.

  Bij het genot van een waterpijp laat Layvin Kurzawa zich op café even helemaal gaan. Bondcoach Didier Deschamps is het mikpunt van zijn tirade. Enkele jonge mannen konden beslag leggen op die beelden en gebruikten die om Kurzawa te chanteren.

  Voor 200.000 euro wilden ze de tape verkopen aan Kurzawa, maar die besloot daar niet op in te gaan en stapte naar de politie. Die heeft de verdachten meteen ondervraagd. Ze worden in voorlopige hechtenis gehouden.

  Het onderzoek naar de 4 mannen loopt al een paar weken. Net zoals bij de sekstape van Mathieu Valbuena werd een politieagent gebruikt als lokaas om de afpersers op heterdaad te kunnen betrappen.

  De affaire is sowieso slecht nieuws voor Kurzawa zelf, die aast op een plaatsje in de Franse selectie, maar die door zijn uitlatingen geen goeie punten zal scoren bij Deschamps. Bij de Franse beloften werd Kurzawa ook al eens zwaar gestraft na een opruiend gebaar naar zijn tegenstander. Dat kostte Frankrijk toen de kwalificatie voor het EK.