• home
 • video
 • pas verschenen

  Cavani: "Heb geen enkel probleem met Neymar"

  Cavani en Neymar hadden een discussie over een 11-meter tegen Lyon.

  PSG-spits Edinson Cavani heeft op een Uruguayaanse radio gezegd dat hij niet snapt waarom zijn penaltydiscussie met Neymar tegen Lyon zo wordt opgeblazen. "Dit gebeurt nu eenmaal in het voetbal. De waarheid is dat er geen probleem is tussen mij en Neymar."

  De penaltyfase was het tweede akkefietje tussen Cavani en Neymar gisteren tijdens de 2-0-zege tegen Lyon. Eerst maakte Cavani zich klaar voor een vrijschop, maar de Braziliaan Dani Alves gaf de bal aan zijn landgenoot Neymar.

  Bij de penalty kwam Neymar zelf even discussiëren met Cavani. De Uruguyaan, vorig jaar de vaste aanvalsleider bij de Parijzenaars, wees hem af, maar zag de doelman zijn elfmeter tegen de lat duwen. Cavani weigerde na de match om met de pers te praten. En hij groette ook de fans niet.

  "De mensen zeggen dat Cavani geen penalty's laat nemen"

  Het opvallende voetbalfeit was nieuws tot in Uruguay, want Cavani werd opgebeld door het programma Gol de Medianoche op Radio Universal. Is er een probleem met Neymar? "Dit is gewoon zo opgeblazen. Ik begrijp niet waarom de mensen zulke verhaaltjes verzinnen. De waarheid is dat dit gewoon gebeurt in het voetbal."

  "Ik heb er met mijn broer over gepraat. De mensen zeggen dat Cavani geen penalty's laat nemen of dat er een probleem is met Neymar. Maar de waarheid is dat er geen enkel probleem is."

  "Neymar komt juist bij ons. Hij zal zich natuurlijk meer en meer willen tonen. Zoals ik sinds het begin al zei, willen wij allemaal graag dat hji zich zo vlot mogelijk aanpast. Iedereen kan vaststellen dat hij zich snel heeft ingewerkt."

  Discussie tussen Cavani en Neymar over penalty: