• home
 • video
 • pas verschenen

  Houston-vedette Harden schenkt 1 miljoen dollar voor Harvey-slachtoffers

  James Harden, met eeuwige baard, heeft zijn hart laten spreken.

  American Football-ster J.J. Watt heeft een fonds opgestart om de mensen die getroffen zijn door de orkaan Harvey financieel te helpen. James Harden heeft zijn portefeuille alvast opengetrokken. De speler van NBA-club de Houston Rockets zal 1 miljoen dollar overmaken aan het fonds.

  De orkaan Harvey heeft een spoor van vernieling getrokken door de staat Texas, met Houston als zwaarst getroffen metropool. J.J. Watt, de blikvanger van NFL-club Houston Texans, blijft niet vanaf de zijlijn toekijken. Watt heeft zijn invloed aangewend om fondsen te werven. Dat heeft tot nu toe al meer dan 17 miljoen dollar opgeleverd.

  Ook James Harden doet een duit in het zakje. De guard van NBA-club de Houston Rockets stort 1 miljoen dollar in het fonds. "Ik wil iets teruggeven aan de gemeenschap. Dit is mijn thuis", zegt de vijfvoudige All Star.

  Ook de eigenaar van de Houston Rockets heeft zijn (aanzienlijke) kapitaal aangesproken om de slachtoffers te helpen. Les Alexander doneerde maar liefst 10 miljoen dollar.