• home
 • video
 • pas verschenen

  Google bevestigt: McGregor en Mayweather populairste atleten van deze zomer

  Een hele zomer lang beheerste deze boksmatch het sportnieuws.

  Zoekgigant Google bestudeerde bij de start van het nieuwe schooljaar het zoekgedrag van de Belgen tijdens de voorbije zomervakantie. Uit hun analyse blijkt dat de opponenten van de boksmatch van het jaar de populairste sporters waren.

  Google bestudeerde het zoekgedrag van de Belgen in de maanden juni, juli en augustus.

  Daarbij stelden de mensen achter de zoekmachine vast dat er op sportgebied het vaakst gezocht werd naar Conor McGregor. In populariteit troefde hij zijn opponent af, iets wat in de ring niet werd doorgetrokken.

  De top 10 wordt verder bevolkt door grote sportpersoonlijkheden zoals Cristiano Ronaldo, Neymar en Usain Bolt. Maar toch weten ook Nafi Thiam en Eden Hazard zich tussen de buitenlandse toppers te worstelen.

  Top 10 meest gezochte sportpersoonlijkheden:

  1. Conor McGregor
  2. Floyd Mayweather
  3. Cristiano Ronaldo
  4. Neymar
  5. Lionel Messi
  6. Roger Federer
  7. Rafael Nadal
  8. Nafi Thiam
  9. Eden Hazard
  10. Usain Bolt