• home
 • video
 • pas verschenen

  Anderlecht rondt transfer van Sloveense aanvaller Beric af

  Robert Beric lijkt het helemaal te zien zitten bij Anderlecht.

  Robert Beric speelt tot het einde van het seizoen voor Anderlecht. De Sloveen moet er het scoringsprobleem zien op te lossen. Beric wordt gehuurd van Saint-Etienne.

  Anderlecht kon in zijn eerste 5 competitiematchen maar 3 keer scoren, de slechtste statistieken in 88 (!) jaar. Met de 26-jarige Robert Beric lijkt de club het tij te willen keren.

  Beric was bij Rapid Wenen een scoringsmachine, maar bij Saint-Etienne droogde zijn productie - ook door wat blessures - op.

  Saint-Etienne betaalde in 2015 nog 7,5 miljoen euro voor de Sloveense international. Anderlecht huurt hem tot het einde van het seizoen.

  "Ik ken Anderlecht al heel lang, het is een grote club. Je moet daar niet veel uitleg bij geven, want heel Europa kent Anderlecht."

  "Ik praat niet graag over mezelf, ik laat me liever door anderen beoordelen. Voor mij is het enkel belangrijk dat we als team willen."

  "Ik zit niet op Twitter of Instagram"

  Op het Twitteraccount @RobertBeric kondigde de Sloveen zijn transfer aan naar Anderlecht, al voegde hij eraan toe dat hij er weinig zin in had. Een vals account, zo blijkt. "Dat was ook het eerste wat ze mij vroegen toen ik hier kwam, maar ik wist van niets. Ik zit niet op Twitter of Instagram. Ik moest lachen toen ze het mij achteraf hoorden. Ik was het niet, dus ik lig er ook niet wakker van."