• home
 • video
 • pas verschenen

  Kylian Hazard volgt voorbeeld van zijn broers en tekent bij Chelsea

  Kylian Hazard zal zijn broer vaak tegen het lijf lopen vanaf nu.

  Kylian Hazard, de jongere broer van Thorgan en Eden, krijgt een kans bij Chelsea. De 22-jarige aanvallende middenvelder maakt de overstap van Ujpest in Hongarije en wordt opgenomen in het belofteteam van de Engelse kampioen.

  In de zomer van 2012 maakte Eden Hazard de overstap van Lille naar Chelsea. Een jaar later volgde jongere broer Thorgan zijn voorbeeld, maar hij kreeg nooit echt een kans in Londen. Hij werd uitgeleend aan Zulte Waregem en Borussia Mönchengladbach en werd in 2015 definitief verkocht aan de Duitse club.

  Nu halen de Engelsen ook een derde Hazard naar Londen. Kylian Hazard heeft zijn handtekening gezet onder een overeenkomst met de Engelse landskampioen. De 22-jarige aanvallende middenvelder zal wel niet samen met broer Eden spelen want hij wordt in het belofteteam gedropt.

  Eerder speelde Kylian Hazard in eigen land bij White Star Brussel en Zulte Waregem. Daarna maakte hij de overstap naar Ujpest in Hongarije. Daar speelde hij 42 matchen, maar door een knieblessure stond hij vorig jaar meer dan een halfjaar aan de kant.

  Hij zou voor het eerst in actie kunnen komen bij de U23 op zaterdag 9 september tegen Sunderland.

  De derde Hazard die een Chelsea-truitje zal aantrekken:

  De drie musketiers: