• home
 • video
 • pas verschenen

  Joos: "Als een moeilijke mens als Spalletti met Nainggolan kan werken, waarom Martinez dan niet?"

  Komt het nog goed tussen Roberto Martinez en Radja Nainggolan?

  De niet-selectie voor Radja Nainggolan zorgde ook in Extra Time voor heel wat gespreksstof. Filip Joos vindt de beslissing van Roberto Martinez onbegrijpelijk. "En wees gewoon eerlijk in je communicatie."

  Radja Nainggolan en de Rode Duivels, het blijft een moeilijk huwelijk. Volgens Filip Joos zou bondscoach Roberto Martinez de zaak heel wat beter kunnen aanpakken.

  "Zijn uitleg dat Nainggolan niet in vorm is of dat dit geen straf is, klopt natuurlijk niet. Wees gewoon eerlijk in je communicatie."

  "Nainggolan heeft bij Roma de voorbije 2 jaar met Luciano Spalletti gewerkt, een verschrikkelijk moeilijke mens. Als die nu bij het bestuur van Inter aan het smeken is om 50 miljoen vrij te maken om Nainggolan mee te nemen..."

  "In Rome en Milaan hebben ze ook discotheken"

  Nainggolan staat bekend om zijn escapades, maar in Italië tillen ze daar minder zwaar aan. "Denk je dat er in Rome of Milaan geen discotheken zijn? Daar zit hij ook. Maar wat je op het veld laat zien, telt."

  Martinez verwijt Nainggolan tactisch niet gedisciplineerd te zijn. Joos heeft opnieuw zijn twijfels. "Ook daar verwijs ik naar Spalletti. Ik wil hem wel eens naast Martinez zetten qua tactisch vernuft."

  "Ik hoop wel één ding: als we straks in Rusland uitgeschakeld worden en Nainggolan zat niet in de kern, dan moet Martinez niet het excuus inroepen dat er te weinig grinta was."

  "Eigenlijk zou de aanvoerder hierover met de bondscoach moeten praten, maar dat is Eden Hazard. Dan moet Vertonghen het maar doen, maar die is dan weer boos omdat hij geen aanvoerder is."