Ga naar de inhoud

meest recent

      Charly Musonda stuurt zijn kat naar jonge Duivels

       di 29 augustus 2017 21:12
      Charly Musonda vorig jaar toon hij wel kwam opdagen.
      Charly Musonda zal niet aansluiten bij de groep van beloftecoach Johan Walem voor de interland op 5 september tegen Turkije. De reden voor de afwezigheid van de Chelsea-speler is onduidelijk.

      Op vrijdag maakte Johan Walem zijn selectie bekend voor de Belgische U21 die op 5 september een EK-kwalificatieduel spelen tegen Turkije. Charly Musonda was een van de geselecteerde middenvelders, maar hij kwam niet opdagen op de training in Leuven.

      Uit een tweet van de Belgische voetbalbond blijkt nu dat de speler van Chelsea ook later deze week niet meer bij de groep zal aansluiten. De reden voor zijn afwezigheid bij de jonge Duivels is niet bekend. De KBVB laat alleen weten in contact te staan met zijn club.

      Een blessure lijkt onwaarschijnlijk want zondagnamiddag zat hij in de Premier League nog in de wedstrijdselectie van Antonio Conte voor het duel tegen Everton.

       

      Een korte mededeling van de KBVB

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.