• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Kevin Mirallas lijkt op weg naar uitgang bij Everton

  Kevin Mirallas in betere tijden bij Everton.

  Geen spoor van Kevin Mirallas in de wedstrijdselectie van Everton voor de verplaatsing naar Chelsea. De Rode Duivel zou dicht bij een terugkeer naar Olympiakos staan.

  Kevin Mirallas lijkt niet meer in de plannen van Everton-coach Ronald Koeman te passen en de Rode Duivel zoekt een uitweg. Hij werd vandaag, de dag van de match tegen Chelsea, op de luchthaven van Manchester gespot.

   

  Er zijn geruchten dat Mirallas dicht bij een terugkeer naar Olympiakos Piraeus zou staan, al dan niet met een uitleenbeurt. Die geruchten worden gevoed, omdat Mirallas op Instagram een post over zijn terugkeer leuk gevonden had.

  Mirallas had een succesvolle periode bij Olympiakos. In twee seizoenen scoorde de Belg 34 goals voor Olympiakos. Hij vierde ook twee titels met Olympiakos, waar met Guillaume Gillet en Vadis Odjidja al twee Belgen rondlopen.

  Kevin Mirallas op de luchthaven:

  Mirallas vindt een Instagram-post over een comeback naar Olympiakos leuk