• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Conte komt op zijn woorden terug: "Positief dat Hazard bij Duivels is"

  Eden Hazard werd door Roberto Martinez opgeroepen.

  Eden Hazard wordt morgen bij de Rode Duivels verwacht. Chelsea-coach Antonio Conte was niet echt tevreden met de selectie van zijn sterspeler, die dit seizoen nog niet in actie kwam. Maar na een gesprek met bondscoach Roberto Martinez heeft Conte zijn standpunt aangepast.

  Roberto Martinez riep Eden Hazard vrijdag op, maar dat schoot bij Antonio Conte in het verkeerde keelgat. Hazard liep net voor de vakantieperiode bij de Duivels een blessure op en kon dit seizoen nog niet in actie komen.

  Hazard speelde vrijdag wel 75 minuten bij de beloften en Conte verzet zich niet langer tegen de oproeping van de Belgische aanvoerder.

  "Ik heb gisteren met Roberto Martinez gesproken. Ik denk nu dat het voor Eden positief kan zijn om met de Duivels te trainen", vertelde Conte na de zege tegen Everton. "En misschien kan hij zelfs even spelen tegen Gibraltar."

  "Ik heb Roberto gezegd dat ik bereid ben om hem te helpen. Ik ben zelf ook bondscoach geweest en ik weet zeer goed dat hij geen gemakkelijke taak heeft."

  "Ik heb met Eden gesproken en hij is tevreden dat hij naar de Duivels kan. Hij is er aanvoerder. Maar blijven werken is het belangrijkste. Dan kan hij na de interlandperiode weer in de kern van Chelsea zitten."