• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Bookmakers houden hun hart vast: "Zege van McGregor zou een ramp zijn"

  Mayweather en McGregor kijken elkaar zaterdag in de ogen.

  Met de kamp van Mayweather en McGregor in het verschiet draaien de bookmakers de laatste dagen overuren. "Het neemt de proporties aan van een Superbowl", klinkt het. Maar als McGregor wint, zullen de gokkantoren zich wel in de haren krabben.

  Ook al wordt McGregor als de underdog gezien komende zaterdag, het weerhoudt de gokkers niet om hun geld op de Ierse MMA-vechter te zetten. Die staat op dit moment 5 tegen 1 genoteerd, wat inhoudt dat een inzet van 100 dollar op McGregor bij winst 500 dollar zou opleveren.

  Een aanlokkelijke notatie voor vele gokkers. Momenteel zijn er 17 keer meer mensen die op McGregor wedden, terwijl Mayweather door zowel de bookmakers als vele sportkenners als gedoodverfd favoriet naar voor wordt geschoven.

  In het geval dat McGregor tóch wint, zullen de bookmakers even moeten slikken. "Dat zou een verlies van 48 miljoen dollar betekenen voor de gokindustrie", klinkt het bij gokkantoor William Hill.

  Mayweather zet vol zelfvertrouwen in op zichzelf

  Met 49 kampen en even veel overwinningen op zijn conto deinst Floyd Mayweather niet gauw terug. Die winning streak inspireerde een vastberaden gokker die bij bookmaker William Hill een bedrag van 300.000 dollar inzette op een overwinning van Mayweather.

  De Amerikaanse bokser zelf is ook niet vies van een stevige portie zelfvertrouwen. Volgens Amerikaanse media zou Mayweather 5 miljoen dollar hebben ingezet op zichzelf.