• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Rode Duivels dagen elkaar uit voor Champions League: "Winter is coming"

  Vrienden bij de Duivels, tegenstanders in de Champions League.

  Napoli en Manchester City treffen elkaar in de groepsfase van de Champions League. Dat wordt ook een duel tussen Dries Mertens enerzijds en Vincent Kompany en Kevin De Bruyne anderzijds. Op Twitter werden de eerste prikjes al uitgedeeld.

  Een van de affiches waar de Belgische voetballiefhebber naar kan uitkijken in de groepsfase van de Champions League zijn de twee ontmoetingen tussen Napoli en Manchester City. Napoli-spits Dries Mertens neemt het dan rechtstreeks op tegen Vincent Kompany, de sterkhouder achterin bij de Engelsen.

  Op Twitter daagde Mertens zijn collega-Duivels al uit. "Kom maar op Kevin De Bruyne en Vincent Kompany. We zullen jullie een warm welkom geven in Napels."

  Kompany leek niet echt onder de indruk. "Ik kijk uit naar de match kameraad. We zullen jou in Manchester ook een gepast welkom geven, maar opgelet "winter is coming"." Dat laatste is uiteraard een verwijzing naar de populaire serie Game of Thrones.

  Ook Kevin De Bruyne diende Mertens van antwoord. "We zullen hem eens iets laten zien Vinnie."

   

  Ook de andere Rode Duivels reageren op hun loting: