• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Realiseert PSG tweede monstertransfer? "Nog slechts één hindernis"

  Trekt Mbappé dan toch nog naar PSG?

  PSG lijkt ook tijdens de laatste dagen van de transferperiode de hoofdrol te zullen vertolken. Enkele weken nadat PSG de komst van Neymar geofficialiseerd heeft, staat ook Monaco-spits Kylian Mbappé op het punt om bij de Parijse club te tekenen.

  L'Equipe: "140 miljoen + Lucas, Draxler of Pastore"

  Kylian Mbappé (18) is al een tijdje grof wild op de transfermarkt. Het Franse jeugdproduct van Monaco heeft een wervelend seizoen achter de rug en werd de voorbije maanden aan heel wat topclubs gelinkt.

  Onder meer Real Madrid hengelde naar de diensten van Mbappé, maar Monaco wou boter bij de vis en hield het been lange tijd stijf. Een constructie met PSG klinkt dan weer stilaan als muziek in de oren van de Monegaskische clubleiding.

  Volgens de Franse sportkrant L'Equipe is de transfer van Mbappé naar PSG de laatste dagen en uren in een stroomversnelling geraakt. Mbappé zou zelf aansturen op een overgang naar PSG: de Fransman zou zelf dromen van een aanvalslinie met Neymar en Cavani.

  Om Monaco helemaal te overtuigen, probeert PSG een creatieve deal op poten te zetten. De Parijzenaars zouden 140 miljoen euro betalen en zouden Monaco ook een speler als pasmunt aanbieden. Wie dat dan zou moeten worden, is nog niet duidelijk. Volgens L'Equipe zijn Lucas, Draxler en Pastore de grootste kanshebbers. "Er is dus nog slechts één hindernis", titelt L'Equipe.