• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Polsblessure houdt ook Raonic weg van de US Open

  Raonic raakte in New York nooit verder dan de 4e ronde.

  Na Novak Djokovic, Stan Wawrinka en Kei Nishikori heeft ook Milos Raonic zich afgemeld voor de US Open, het laatste grandslamtoernooi van het jaar (28 augustus-10 september). De Canadees is geblesseerd.

  Het grandslamtoernooi bij de mannen moet het dus zonder enkele topspelers stellen. Milos Raonic (ATP-11) is al de 4e speler uit de top 11 van de ATP-ranking die zijn kat stuurt.

  De Canadees, vorig jaar finalist op Wimbledon, kampt met een polsblessure.

  "Ik heb alles geprobeerd om tijdig te herstellen, maar ik moet afhaken. Ik heb te veel respect voor de US Open en mijn tegenstanders om een plaats op de tabel in te nemen, terwijl ik weet dat ik niet alles kan geven", legt Raonic zijn afzegging uit.