• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Scheldtirade tegen ref levert Griezmann twee matchen schorsing op

  Griezmann werd met twee gele kaarten naar de kant gestuurd.

  Atletico Madrid zal het twee wedstrijden zonder Antoine Griezmann moeten doen. Hij kreeg van de Spaanse voetbalbond een schorsing nadat hij vorige week scheldwoorden naar het hoofd van de scheidsrechter geslingerd had tijdens de match tegen Girona.

  Griezmann kreeg vorig weekend rood onder de neus geduwd nadat hij tegen de scheidsrechter was uitgevlogen omdat die geen strafschop wilde fluiten.

  De Franse spits kreeg eerst geel voor een schwalbe en daarna een tweede geel karton wegens fel protest. De topspits slingerde de scheidsrechter daarbij enkele scheldwoorden naar het hoofd, wat hem nu op een schorsing van twee speeldagen komt te staan. Hij kreeg ook een boete van 600 euro, de club moet 700 euro betalen.

  Atletico, de ploeg van Yannick Carrasco, mist Griezmann tijdens de verplaatsingen naar Las Palmas en Valencia. Hij zal weer beschikbaar zijn bij de eerste thuismatch van Atletico op 16 september. Dan speelt de club voor het eerst in het vernieuwde stadion.