• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Rooney lacht met City-fans na 200e goal: "Leuk om bekende gezichten te zien"

  Veel haat-reacties richting Wayne Rooney.

  Wayne Rooney maakte gisteren zijn 200e doelpunt in de Premier League. De spits, die na 13 jaar bij Manchester United pas deze zomer terugkeerde naar Everton, deed dat uitgerekend tegen Manchester City. Hij kon het na de match dan ook niet laten om op Twitter een prikje uit te delen aan de supporters van de vroegere rivaal uit Manchester.

  Wayne Rooney is nog maar de tweede speler die de mijlpaal van 200 doelpunten in de Premier League bereikt. Alleen Alan Shearer deed hem dat voor. De spits van Everton schreef dus een stukje geschiedenis en dat zijn 200e goal viel tegen Manchester City maakte het nog net iets specialer.

  In zijn lange periode als doelpuntenmaker bij Manchester United scoorde hij al 12 keer tegen City. Dit was zijn eerste goal tegen de ploeg van Kompany en De Bruyne in het shirt van zijn jeugdploeg Everton.

  Rooney ging vieren voor het vak met City-supporters en dat leverde enkele mooie foto's op. "Altijd fijn om een paar bekende gezichten te zien", plaagde hij op Twitter. Een fan nam de proef op de som en ontdekte daadwerkelijk een aantal fans die ook 4 jaar geleden in de tribune zaten toen Rooney scoorde voor United.

  "Fijn om een paar bekende gezichten te zien"

  Deze fan was wel heel opmerkzaam:

  Rooney in het clubje van 200: