Ga naar de inhoud

meest recent

Ook Devenyns blijft twee jaar langer bij Quick-Step

 ma 21 augustus 2017 14:28
Dries Devenyns reed dit jaar de Ronde van Italië.
Na Philippe Gilbert, Iljo Keisse en Tim Declercq heeft ook Dries Devenyns (34) zijn contract verlengd bij Quick-Step. Ook hij tekent voor twee jaar bij. "Ik voel me hier thuis", reageert Devenyns.

"Voel me hier thuis"

Dries Devenyns maakte dit jaar zijn comeback bij Quick-Step na een uitstap bij Giant-Shimano (2014) en IAM Cycling (2015-2016). Nu rijdt hij voor blauwhemden tot en met 2019.

"Ik ben zeer gelukkig bij Quick-Step. Ik voel me hier thuis", reageert Devenyns. "We hebben dit jaar al veel wedstrijden gewonnen. Dat maakt een groot verschil. Als winnaar is het heerlijk om deel uit te maken van zo'n team."

"Ik ben niet meer van de jongsten, maar met mijn ervaring kan ik erg nuttig zijn voor het team. Die wil ik graag doorspelen aan de jongeren."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

10e contractverlenging

Voor Quick-Step Cycling was het al de 10e contractverlenging. Eerder tekenden onder meer Philippe Gilbert, Iljo Keisse en Tim Declercq al nieuwe overeenkomsten bij de Belgische WorldTour-formatie.