• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Izquierdo: "Hoop mijn kwaliteiten te tonen in de Premier League"

  José Izquierdo poseert met het truitje van zijn nieuwe club.

  José Izquierdo mag zich sinds gisteren officieel een speler van Brighton & Hove Albion noemen. De Colombiaan is de duurste speler in de geschiedenis van de club. "Het moet zijn dat ik dat waard ben", zegt de flankaanvaller.

  Club Brugge zou naar verluidt zo'n 18 miljoen euro ontvangen voor de Gouden Schoen van 2016. "Dat bedrag is een motivatie en zorgt voor druk, zowel bij mij als bij de club. Als Brighton zoveel geld voor mij betaalt, moet het zijn dat ik dat waard ben", vertelt José Izquierdo op de website van zijn nieuwe werkgever.

  "Ik ben hier om elke dag hard te werken, te groeien en alles te geven voor de club. De Premier League is een topcompetitie en ik hoop dat ik mijn kwaliteiten hier kan tonen."

  "Ik kan niet wachten om het truitje van Brighton aan te trekken. Deze club gelooft in mij en ik geloof in het project van de club. Het is een droom voor elke speler om in de Premier League te voetballen."

  Coach: "Blij dat hij eindelijk mag meetrainen"

  Brighton-coach Chris Hughton is in zijn nopjes dat de overgang van Izquierdo nu helemaal rond is. "Het was een moeilijke transfer, maar ik ben dolgelukkig dat Izquierdo nu écht aan de slag kan", zegt Hughton.

  "José is hier al even en kon al kennis maken met zijn nieuwe ploegmaats, maar hij mocht nog niet meetrainen. We kijken ernaar uit om hem te verwelkomen op het trainingsveld."