Ga naar de inhoud

meest recent

      Gezien op speeldag 4? Boze Vanhaezebrouck, BV's in de tribune en blije Bayat

       ma 21 augustus 2017 11:54
      Vanhaezebrouck was niet tevreden.
      Ook op de 4e speeldag van de competitie viel er weer heel wat te beleven op en naast de Belgische velden. Wij bundelden de opvallendste beelden, met onder meer een zingende Leye en een springende Vlietinck.

      Boze Vanhaezebrouck spelt zijn spelers de les

      De motor van AA Gent slaat maar niet aan. Na 4 speeldagen blijft Gent achter met 1 op 12. In Moeskroen gaven de Buffalo's een 0-2-voorsprong uit handen. De prestatie van zijn spelers zinde Vanhaezebrouck duidelijk niet, want na de wedstrijd ging hij stevig tekeer, met heel wat gebaren.

      Vinnige Vlietinck springt over reclameborden

      Club Brugge-aanvaller Thibault Vlietinck toonde tegen Kortrijk zijn voetbalkunstjes. Hij moest zich reppen om de bal binnen te houden en sprong daarbij over de reclameborden. Dat lukte, al moest hij de bal wel inleveren bij Verboom.

      De Bayats leven zich uit

      Mehdi Bayat zag zaterdag hoe Charleroi met 0-1 ging winnen op het veld van Racing Genk. De algemeen directeur was door het dolle heen en liet dat duidelijk merken. Oudere broer Mogi vierde iets meer bescheiden, maar dolde met de camera. Het jongetje naast hem leek iets minder onder de indruk.

      Jongetje is niet onder de indruk van de grollen van Bayat

      BV's spotten tijdens KV Mechelen - Antwerp

      Jelle Vandamme was een opgemerkte gast tijdens het duel tussen KV Mechelen en Antwerp. De verdediger verlaat LA Galaxy en trekt in het vervolg het shirt van Antwerp aan. Dit weekend kwam hij al eens kijken naar zijn toekomstige club. Maar hij was niet de enige bekende kop in de tribunes. Ook Gert Verhulst, Luk Wyns, Kobe Ilsen en Marthe van K3 waren van de partij.

      Fanfare van KV Mechelen speelt clublied van Antwerp

      Leye viert met de supporters van Eupen

      Mbaye Leye wist bij zijn debuut meteen de harten te veroveren bij de supporters van Eupen. Hij zette met zijn doelpunt de ploeg uit de Oostkantons niet alleen op weg naar de overwinning, maar vierde daarna die zege ook met de fans in de tribune.

      Legear legde Anderlecht-supporters het zwijgen op

      Op Anderlecht was de sfeer minder uitgelaten in de tribunes. Vooral Jonathan Legear kreeg het hard te verduren bij zijn ex-club. Maar de nieuwe aanwinst van STVV legde de supporters van paars-wit het zwijgen op met een doelpunt en een zegegebaar met zijn vinger voor zijn mond.