• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Gezien op speeldag 4? Boze Vanhaezebrouck, BV's in de tribune en blije Bayat

  Vanhaezebrouck was niet tevreden.

  Ook op de 4e speeldag van de competitie viel er weer heel wat te beleven op en naast de Belgische velden. Wij bundelden de opvallendste beelden, met onder meer een zingende Leye en een springende Vlietinck.

  Boze Vanhaezebrouck spelt zijn spelers de les

  De motor van AA Gent slaat maar niet aan. Na 4 speeldagen blijft Gent achter met 1 op 12. In Moeskroen gaven de Buffalo's een 0-2-voorsprong uit handen. De prestatie van zijn spelers zinde Vanhaezebrouck duidelijk niet, want na de wedstrijd ging hij stevig tekeer, met heel wat gebaren.

  Video player inladen ...

  Vinnige Vlietinck springt over reclameborden

  Club Brugge-aanvaller Thibault Vlietinck toonde tegen Kortrijk zijn voetbalkunstjes. Hij moest zich reppen om de bal binnen te houden en sprong daarbij over de reclameborden. Dat lukte, al moest hij de bal wel inleveren bij Verboom.

  Video player inladen ...

  De Bayats leven zich uit

  Mehdi Bayat zag zaterdag hoe Charleroi met 0-1 ging winnen op het veld van Racing Genk. De algemeen directeur was door het dolle heen en liet dat duidelijk merken. Oudere broer Mogi vierde iets meer bescheiden, maar dolde met de camera. Het jongetje naast hem leek iets minder onder de indruk.

  Video player inladen ...

  Jongetje is niet onder de indruk van de grollen van Bayat

  Video player inladen ...

  BV's spotten tijdens KV Mechelen - Antwerp

  Jelle Vandamme was een opgemerkte gast tijdens het duel tussen KV Mechelen en Antwerp. De verdediger verlaat LA Galaxy en trekt in het vervolg het shirt van Antwerp aan. Dit weekend kwam hij al eens kijken naar zijn toekomstige club. Maar hij was niet de enige bekende kop in de tribunes. Ook Gert Verhulst, Luk Wyns, Kobe Ilsen en Marthe van K3 waren van de partij.

  Video player inladen ...

  Fanfare van KV Mechelen speelt clublied van Antwerp

  Video player inladen ...

  Leye viert met de supporters van Eupen

  Mbaye Leye wist bij zijn debuut meteen de harten te veroveren bij de supporters van Eupen. Hij zette met zijn doelpunt de ploeg uit de Oostkantons niet alleen op weg naar de overwinning, maar vierde daarna die zege ook met de fans in de tribune.

  Video player inladen ...

  Legear legde Anderlecht-supporters het zwijgen op

  Op Anderlecht was de sfeer minder uitgelaten in de tribunes. Vooral Jonathan Legear kreeg het hard te verduren bij zijn ex-club. Maar de nieuwe aanwinst van STVV legde de supporters van paars-wit het zwijgen op met een doelpunt en een zegegebaar met zijn vinger voor zijn mond.

  Video player inladen ...