• home
 • video
 • pas verschenen

  Dembélé mag naar Barcelona (voor 130 miljoen)

  Zien ze Ousmane Dembélé (2e van links) nog terug in Dortmund?

  Dortmund zet de deur op een kier voor de overgang van Ousmane Dembélé naar Barcelona. "Als ze aan onze eisen voldoen, is de transfer een feit", klinkt het bij de Duitse club. Die eisen zijn niet mals. Volgens de Duitse media wil Dortmund 130 miljoen euro voor de jonge flankaanvaller.

  Barcelona is vlijtig op zoek naar een vervanger voor Neymar. De Braziliaan is voor een recordbedrag van 222 miljoen euro vertrokken naar PSG.

  De Catalanen azen al enkele weken op de Franse vleugelspeler Ousmane Dembélé. "Onze voorwaarden zijn erg duidelijk", klinkt het bij zijn werkgever Dortmund.

  "Als ze aan die eisen voldoen, is de transfer een feit", gaat sportief directeur Michael Zorc voort. "Anders blijft hij bij ons, zo simpel is het." Volgens de Duitse media vraagt de club 130 miljoen euro.

  Dembélé is niet van plan om nog voor Dortmund te voetballen. De 20-jarige Franse international stuurde zijn kat naar de trainingen. Zorc: "We weten waar hij zit: in Frankrijk. We houden contact via zijn makelaar."