• home
 • video
 • pas verschenen

  PSG-truitjes van Neymar verkopen als zoete broodjes: voor 1,5 miljoen euro op dag 1

  De Parijzenaars staan in lange rijen aan te schuiven aan de fanshop.

  De fanshop van PSG doet goede zaken dezer dagen. Na de aankoop van Braziliaanse superster Neymar draait men er overuren, met 10.000 verkochte shirts op 1 dag. Beetje bij beetje betaalt de Braziliaan zijn immense transfersom dus terug, maar echt winst maakt PSG er vooralsnog niet op.

  De fanshop van PSG boert op dit moment goed. Ook al kostte een truitje van het Braziliaanse goudhaantje in het begin om en bij de 155 euro, dat weerhield talloze Parijzenaars er niet van om een exemplaar aan te schaffen.

  PSG maakte bekend dat er alleen al tijdens de 1e dag van de verkoop 10.000 exemplaren over de toonbank gingen. Rekent u zelf uit: grofweg 1,5 miljoen euro omzet. Die inkomsten moet PSG evenwel delen met Nike.

  Foto's: