• home
 • video
 • pas verschenen

  Portugese Beira-Mar hengelt naar diensten van Bolt: "Wij bieden bier, steak en gebakjes"

  Bolt zal een graag geziene gast worden bij Beira-Mar.

  Bij de Portugese amateurclub Beira-Mar zien ze het groots. Nu Usain Bolt afscheid heeft genomen van de atletiekbaan probeert de club de Jamaicaan naar Portugal te halen. Dan tóch een voetbalcarrière voor Bolt? In Portugal zal hij zeker gepast ontvangen worden.

  Bij Beira-Mar zou Bolt een rist voordelen krijgen. Lekkere Portugese steak, speciaalbier en zoete gebakjes: het staat allemaal klaar voor de komst van de superster. Bovendien speelt de amateurclub in geel-zwarte tenues: zo hoeft Bolt zijn Jamaicaanse roots niet te verloochenen.

  Naast zijn schoenen mag Bolt evenwel niet gaan lopen. "Olympische medailles of wereldtitels bieden geen garantie op een basisplaats", grapt Beira-Mar.

  "Bij Beira-Mar worden je dromen werkelijkheid", klinkt het: