• home
 • video
 • pas verschenen

  KV Oostende dreigt El Ghanassy kwijt te spelen aan Nantes

  El Ghanassy staat dicht bij FC Nantes.

  Volgens een bron binnen FC Nantes verkast Yassine El Ghanassy van Oostende naar de Franse eersteklasser. Onze landgenoot zou er een contract voor 4 seizoenen ondertekenen.

  Het is het Franse persagentschap AFP dat met het nieuws over El Ghanassy naar buiten gekomen is. AFP citeert een bron binnen Nantes. Volgens die bron is de transfer zo goed als rond. De speler moet wel nog een medische controle doorstaan.

  Het zou vooral op voorspraak van Nantes-trainer Claudio Ranieri zelf zijn dat El Ghanassy naar Nantes gehaald wordt. De Italiaanse trainer wil El Ghanassy uitspelen op de linkerflank.

  Nantes eindigde vorig seizoen als 7e in de Franse competitie. Dit seizoen heeft het zijn start gemist. Op de eerste speeldag verloor het met 3-0 in Rijsel en vorig weekend met 0-1 van Marseille.

  Al in Engeland, Nederland, Emiraten en Noorwegen

  Yassine El Ghanassy is een product van La Louvière. In 2008 belandde hij bij AA Gent. Na omzwervingen bij West Bromwich (2012), Heerenveen (2013), Al Ain (2014) en Stabaek in Noorwegen kwam hij aan de Belgische kust terecht. El Ghanassy is een Marokkaanse Belg. In 2011 speelde hij een oefeninterland voor België, een 0-0-gelijkspel in Slovenië.