Ga naar de inhoud

meest recent

In 2009 nog mascotte naast Carragher, gisteren matchwinnaar voor Liverpool

 wo 16 augustus 2017 09:08
Trent Alexander-Arnold (l) met Jamie Carragher.
Bij Liverpool ontbond gisteren Trent Alexander-Arnold zijn duivels. De 18-jarige rechtsback doorliep er de jeugdreeksen en dat ging ook aan gewezen kapitein Jamie Carragher niet voorbij. Hij stapte enkele jaren geleden al eens het veld op met de 10-jarige Alexander-Arnold.

Met een heerlijk vrijschopdoelpunt zette Trent Alexander-Arnold Liverpool gisteren op weg naar de kwalificatie voor de groepsfase van de Champions League. Liverpool won de heenmatch in Hoffenheim met 1-2.

De jonge rechtsback deed een belletje rinkelen bij oudgediende Jamie Carragher. De gewezen Liverpool-captain deelde op Twitter een foto waarop hij samen met een 10-jarige Trent Alexander-Arnold te zien is.

De feiten dateren van 22 september 2009, de dag waarop Liverpool Leeds United klopte met 1-0. Weinigen zullen toen voorspeld hebben dat de jonge mascotte hen ooit naar de Champions League zou leiden.

Wat fluisterde Carragher de jonge snaak toen in zijn oren?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.