• home
 • video
 • pas verschenen

  In 2009 nog mascotte naast Carragher, gisteren matchwinnaar voor Liverpool

  Trent Alexander-Arnold (l) met Jamie Carragher.

  Bij Liverpool ontbond gisteren Trent Alexander-Arnold zijn duivels. De 18-jarige rechtsback doorliep er de jeugdreeksen en dat ging ook aan gewezen kapitein Jamie Carragher niet voorbij. Hij stapte enkele jaren geleden al eens het veld op met de 10-jarige Alexander-Arnold.

  Met een heerlijk vrijschopdoelpunt zette Trent Alexander-Arnold Liverpool gisteren op weg naar de kwalificatie voor de groepsfase van de Champions League. Liverpool won de heenmatch in Hoffenheim met 1-2.

  De jonge rechtsback deed een belletje rinkelen bij oudgediende Jamie Carragher. De gewezen Liverpool-captain deelde op Twitter een foto waarop hij samen met een 10-jarige Trent Alexander-Arnold te zien is.

  De feiten dateren van 22 september 2009, de dag waarop Liverpool Leeds United klopte met 1-0. Weinigen zullen toen voorspeld hebben dat de jonge mascotte hen ooit naar de Champions League zou leiden.

  Wat fluisterde Carragher de jonge snaak toen in zijn oren?