• home
 • video
 • pas verschenen

  Geen strafvermindering voor Ronaldo in beroep: "Ik word geviseerd"

  Ronaldo kreeg een eerste keer geel voor het uittrekken van zijn shirt.

  Ronaldo blijft ook na het beroep van Real Madrid vijf wedstrijden geschorst voor zijn duw aan de scheidsrechter tijdens de heenmatch van de Spaanse Supercup. Pas op 20 september mag de Portugees weer spelen in La Liga. Hij heeft ondertussen ook gereageerd op Instagram.

  Vanavond staat de terugwedstrijd van de Spaanse Supercup op het programma. Cristiano Ronaldo zal niet op het veld staan want hij werd in de heenwedstrijd van het veld gestuurd. Na zijn tweede gele kaart duwde Ronaldo de scheidsrechter en dat kwam hem duur te staan.

  Hij kreeg voor die actie vier speeldagen schorsing bovenop de ene speeldag voor die rode kaart. Real Madrid ging nog in beroep tegen die straf van de Spaanse voetbalbond, maar die had geen oren naar de tegenargumenten van de Spaanse landskampioen.

  Ronaldo blijft vijf matchen geschorst. Hij mist de terugmatch van vanavond en de eerste vier speeldagen in de competitie. Dat zijn de matchen tegen Deportivo, Valencia, Levante en Real Sociedad. Pas op 20 september kan hij zijn comeback maken tegen Real Betis. Tussendoor mag hij wel aantreden in de Champions League. Die gaat van start op 12 september.

  Ronaldo: "Ik word geviseerd"

  Cristiano Ronaldo had sinds de wedstrijd nog niet gereageerd op zijn schorsing, maar deed dat nu wel. Hij plaatste een foto op Instagram en uitte daarbij zijn ongeloof over de gang van zaken.

  "Het is in deze situatie onmogelijk om niet te reageren. 5 speeldagen, dat lijkt mij belachelijk en overdreven." Hij voelt zich duidelijk oneerlijk behandeld. "Ik word geviseerd."

  Ronaldo reageerde op Instagram