• home
 • video
 • pas verschenen

  Ex-manager Boonen komt aan het hoofd van Lotto-Soudal

  Paul De Geyter krijgt bij Lotto-Soudal een nieuwe functie.

  Paul De Geyter, vroeger manager van Tom Boonen, wordt de nieuwe algemeen manager bij Lotto-Soudal. Hij gaat op 1 september aan de slag bij de Belgische wielerploeg. "Ik zal me 200 procent inzetten om sportieve en economische successen te boeken."

  Wielerploeg Lotto-Soudal wilde zijn structuur moderniseren en riep een nieuwe functie in het leven. Vanaf 1 september heeft de wielerploeg een algemeen manager of CEO. Die functie zal ingevuld worden door Paul De Geyter.

  "Het is een fantastische uitdaging voor mij om mijn schouders onder de Lotto-Soudal-ploegen te zetten.", vertelde de ex-manager van Tom Boonen na zijn aanstelling.  "Ik zal me niet minder dan 200 procent inzetten om sportieve en economische successen te boeken."

  De Geyter komt aan het hoofd van Captains of Cycling, de organisatie achter Lotto-Soudal. Hij neemt dus niet de functie over van Marc Sergeant. Die blijft als sportief manager verantwoordelijk voor het sportieve luik bij de Belgische wielerploeg. De Geyter neemt alles wat te maken heeft met administratie en financiën op zich. De Geyter geeft logischerwijze zijn job binnen zijn makelaarsbureau op.

  Lotto-Soudal kondigde het nieuws vanmiddag aan: