• home
 • video
 • pas verschenen

  OH Leuven versterkt zich met Mamadou Bagayoko (ex-STVV)

  Bagayoko verdedigde 2 seizoenen lang de kleuren van STVV.

  Na een magere 1 op 6 wil OH Leuven weer met de overwinning aanknopen. Met het aantrekken van Bagayoko (ex-STVV) zetten ze hun ambities meteen kracht bij. De Ivoriaan tekent een overeenkomst voor 2 seizoenen.

  Een nieuwe kwaliteitsinjectie voor de selectie van Oud-Heverlee Leuven: Mamadou Bagayoko tekende een contract voor 2 seizoenen aan "den Dreef". De 27-jarige Ivoriaan beleefde al een Belgische passage toen hij 2 jaar voor STVV speelde. Daar kreeg hij evenwel geen contractverlenging.

  OHL vist de polyvalente flankverdediger nu op. Na de 1 op 6 willen ze in Leuven hun mindere competitiestart uitwissen. Zondag maakte de club ook al de komst van de Schotse targetspits Tony Watt bekend.

  De nieuwe aanwinst poseerde voor zijn 1e training: