Ga naar de inhoud

meest recent

Barcelona telt miljoenen neer om Paulinho weg te lokken uit China

 ma 14 augustus 2017 13:32
Barcelona is het tweede Europese avontuur voor Paulinho.
Barcelona heeft zijn middenveld versterkt met de Braziliaanse international Paulinho. Het betaalde 40 miljoen euro om hem los te weken bij het Chinese Guangzhou Evergrande.

Tottenham Hotspur plukte Paulinho in 2013 weg uit Brazilië, maar de middenvelder kon niet doorbreken in de Premier League. Na twee seizoenen zat het Engelse avontuur erop. Het Chinese Guangzhou Evergrande, de ploeg van voormalig bondscoach van Brazilië Felipe Scolari, gooide hem een reddingsboei.

Na 95 officiële duels en 27 doelpunten in de Chinese competitie verhuist Paulinho opnieuw naar Europa. Barcelona was al even op zoek naar versterking na het vertrek van Neymar naar PSG.

Paulinho ondergaat vandaag medische testen en zet nadien zijn handtekening onder een contract voor vier seizoenen. Barcelona plakt alvast een opstapclausule van 120 miljoen op het hoofd van de Braziliaan.

Tweet:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.