• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Roeselare vist Reno Wilmots op als vrije speler

  Wilmots mocht in januari nog mee op winterstage met de A-ploeg van Standard.

  Reno Wilmots heeft een contract voor twee seizoenen getekend bij Roeselare. De twintigjarige zoon van Marc Wilmots zat zonder club, maar krijgt van Roeselare de kans zich dit seizoen te bewijzen in 1B. Roeselare begint zijn seizoen vanavond op het veld van Tubeke.

  Wilmots debuteerde in december 2015 in de Jupiler Pro League, toen als speler van STVV. De jonge middenvelder trok naar Standard, waar hij bij de beloften speelde, maar kon zich op Sclessin niet doorzetten.

  De zoon van ex-bondscoach Marc Wilmots kreeg geen nieuw contract in Luik en probeerde zich de afgelopen tijd bij Roeselare opnieuw in de kijker te spelen. Met succes, want Roeselare legt de middenvelder voor twee seizoenen vast.

  Roeselare speelt vanmiddag om 17u zijn eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Het is nog niet duidelijk of Wilmots speelgerechtigd is tegen Tubeke.