• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  OHL-fans kunnen dit seizoen terecht in "King Power at Den Dreef Stadion"

  Een aanblik van het King Power at Den Dreef Stadion.

  Oud-Heverlee Leuven opent morgen het nieuwe seizoen tegen Lierse. Dat zullen ze doen in het King Power at Den Dreef Stadion. King Power, de nieuwe eigenaar van de club, komt zo prominenter in beeld bij de Leuvense club uit 1B.

  Eneco trekt zich terug uit sponsoring

  Opmerkelijke naamsverandering bij OH Leuven. De club maakte vandaag bekend dat het haar thuiswedstrijden dit seizoen zal afwerken in het "King Power at Den Dreef Stadion".

  De vorige sponsor, Eneco, liet al weten een stap terug te zetten. Het energiebedrijf besliste vorig jaar al de sponsoring in het wielrennen een halt toe te roepen en trekt die lijn nu door in het voetbal.

  De nieuwe eigenaar van OH Leuven, de Thaise winkelketen King Power Group, kocht de rechten voor de stadionnaam voor de komende 3 seizoenen. Men realiseerde al tal van investeringen in de infrastructuur van het stadion, zoals nieuwe dug-outs, een nieuwe spelerstunnel en led-boarding lang het terrein. In het tussenseizoen legde men ook al een nieuw grasveld aan.

  "Ook de omkadering moet professioneel zijn"

  Bestuurder van OHL, Aiyawatt Srivaddhanaprabha, is in de wolken. "Meteen bij de overname van de club hebben we benadrukt hoe belangrijk de infrastructuur is. OHL moet groeien, maar het volstaat niet om alleen geld te spenderen aan topspelers. Ook de omkadering moet navenant zijn", zegt hij.

  "De nieuwe stadionnaam is er gekomen in samenspraak met de supporters. We zijn blij dat we hun feedback hebben kunnen gebruiken. We respecteren de club en haar supporters en willen onze band met OHL de komende jaren versterken. We blijven op een verantwoorde manier investeren en alleen zo kan de club terugkeren naar waar ze hoort: eerste klasse."