• home
  • video
  • pas verschenen
  • win!
  • quiz & opvallend

    Neymar: "Ik volg altijd mijn hart en denk niet aan het geld" (Portugees)

    Neymar: "Wat ik kan zeggen is dat ze niets weten van mijn persoonlijke leven. Geld was nooit een motivatie voor mij. Zeker niet mijn voornaamste motivatie. Waar ik aan denk is mijn geluk. Ik wil gelukkig zijn, samen met mijn familie. Ik wil dat zij ook gelukkig zijn. En ik ben zeer gelukkig. Ik volg altijd mijn hart en denk niet aan het geld. Als ik voor het geld koos, zou ik misschien ergens anders spelen, bij andere ploegen in andere landen. Ik vind het heel jammer om te horen dat mensen nog altijd op die manier denken en ik wil PSG echt bedanken, omdat zij geloven in mijn potentieel en ik wil hen daar iets voor teruggeven."

    Video player inladen ...