• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Beelden zeggen meer dan 1.000 woorden: "Jij bent Ajax, Appie"

  De Amsterdam Arena rolde een indrukwekkend spandoek voor Nouri uit.

  Voor, tijdens en na de Champions League-wedstrijd tegen Nice stond Ajax en de Amsterdam ArenA gisteren stil bij Abdelhak Nouri, de jonge Ajax-speler die tijdens een oefenmatch in elkaar zakte en daardoor ernstige hersenschade opliep. Er was applaus, maar ook veel tranen. De wedstrijd lag zelfs even stil in de 34e minuut.

  De indrukwekkende beelden:

  Van de Beek: "Moeilijke wedstrijd om te spelen"

  Voor de Ajax-spelers was het geen eenvoudige wedstrijd. "Het was een moeilijke wedstrijd om te spelen", klonk het bij Donny van de Beek, de boezemvriend van Nouri. "Je wordt er toch elke keer mee geconfronteerd, dat is pittig. Op een gegeven moment probeer je jezelf eroverheen te zetten. Ik wil goed spelen voor zijn familie."