• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  5 nederlagen in 6 oefenduels: Bayern München uitgefloten door eigen fans

  Ook James Rodriguez kon het tij niet keren.

  Zit er in München al een crisis aan te komen? De Bayernfans konden de 5e verliespartij in 6 oefenduels niet smaken en trakteerden de spelers op een striemend fluitconcert. Vanavond ging Bayern in eigen huis de boot in tegen het Napoli van Dries Mertens.

  5 nederlagen in 6 oefenduels

  Bayern München heeft nog geen officiële wedstrijd achter de rug maar nu al beginnen de supporters te morren. Na hun verliesmatch (0-2) tegen Napoli vandaag oogt de balans alvast niet echt om over naar huis te schrijven: 5 nederlagen in de laatste 6 oefenduels.

  Na verlies van Arsenal (op stafschoppen) volgde een pandoering van AC Milan (0-4). Met een 3-2-overwinning van Engels kampioen Chelsea leek de ommekeer ingezet, maar niets bleek minder waar. Ook Inter (0-2), Liverpool (0-3) en vandaag dus Napoli (0-2) liepen Bayern München onder de voet. Vertoont het Beierse bolwerk barsten?

  Laatst op de eigen Audi Cup

  Der Rekordmeister is momenteel gastheer van de Audi Cup, een toernooi ter voorbereiding van het nieuwe seizoen. Gisteren al ging Bayern stevig onderuit tegen een ontketend Liverpool (0-3). Na de wedstrijd was coach Ancelotti streng. "We weten dat we niet in onze beste vorm verkeren. Maar vooral onze instelling en vechtlust laat te wensen over op dit moment", reageerde hij.

  De verliespartij vandaag tegen Napoli dompelde het thuispubliek in de Allianz Arena in diepe droefenis. Op een toernooi in eigen huis met de billen bloot gaan, dat betaamt geen recordkampioen. Na affluiten werden de spelers dan ook getrakteerd op een striemend fluitconcert.

  VIDEO: Koulibaly (ex-Genk) schiet de 0-1 binnen

  VIDEO: Giaccherini doet er nog een schepje bovenop: 0-2