• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Video: Atletico trekt aan langste eind in duel tussen Carrasco en Mertens

  Carrasco stond 90 minuten op het veld, maar scoorde niet.

  Atletico Madrid heeft de maat genomen van Napoli in de Audi Cup, een traditioneel voorbereidingstoernooi dat in München wordt georganiseerd. Atletico won met 2-1. Twee Rode Duivels stonden tegenover elkaar: Yannick Carrasco speelde de hele wedstrijd bij Atletico, Dries Mertens viel in na 63 minuten. Scoren deden ze niet.

  De meest opmerkelijke fase van de eerste helft was een penaltyfout van Savic op Callejon na iets meer dan een halfuur. Milik, de Poolse concurrent van Mertens voor de positie van diepe spits, mocht trappen, maar deed dat niet goed. Doelman Oblak stopte het schot.

  Op een doelpunt was het wachten tot de tweede helft. Callejon prikte de 0-1 erg knap in doel. Even later was het de beurt aan Mertens om Milik te vervangen. Maar scoren lukte uiteindelijk niet.

  Het was Ateltico dat de wedstrijd naar zich toe trok. Torres rondde een assist van Griezmann op onconventionele, maar knappe wijze af: 1-1. En negen minuten voor het einde van de reguliere speeltijd duwde Vietto de goal van de overwinning tegen het net aan de tweede paal: 2-1.

  De wedstrijd werd nog ontsierd door een rode kaart voor Ateltico-verdediger Godin. Eerst kreeg die geel voor een gevaarlijke tussenkomst richting het been van Mertens. Daarna kreeg hij rood voor een veel te late tackle op Ounas.

  Mignolet zit op de bank bij Liverpool

  Tegenstander van Atletico in de finale van de Audi Cup wordt Liverpool. Liverpool won overtuigend van thuisploeg Bayern München met 0-3.

  Bij Liverpool zat Simon Mignolet op de bank. De doelpunten voor de Engelsen werden gemaakt door Salah, Mane en Sturridge.

  De knappe 0-1 van Callejon

  Torres maakt er 1-1 van

  De twee overtredingen die Godin rood opleveren

  Video: een uitgebreide samenvatting van Atletico - Napoli